VV Holyoke

VV Holyoke

Inleiding

Volleybalvereniging Holyoke is opgericht op 12 december 1960. Holyoke is genoemd naar de gelijknamige plaats in de staat Massachusetts in de Verenigde Staten. Onze vereniging bestaat al meer dan 50 jr en is daarmee een van de oudste volleybalverenigingen uit deze regio.

Op dit moment hebben we maar liefst 240 leden, waarvan meer dan de helft jeugdlid is. Het aantal seniorenleden is de laatste jaren wel iets terug gelopen maar het aantal jeugdleden is juist enorm toegenomen. We nemen met twee herenteams en drie damesteams deel aan de competitie. Verder hebben we 1 meisjes A team, een meisjes B team, twee meisjes C teams, een jongens B team en 4 mini-teams. Ook zijn er 3 dames recreanten teams en 1 heren recreanten team. De ledenaanwas is nog steeds heel groot. Holyoke bloeit dus als nooit tevoren!
 

De trainingen en wedstrijden vinden plaats in sporthal de Zomp aan de Reggestraat in Enter. Sinds eeuwen is de woensdagavond de vaste trainingsavond van de vereniging maar door de groei van de laatste jaren zijn we nu elke doordeweekse avond in de sporthal vertegenwoordigd. De competitiewedstrijden vinden plaats op de vrijdagavond (heren 2 en dames 3) en zaterdagmiddag (rest van de teams).

Aanbod

Als volleybal je iets lijkt mag je twee keer gratis mee trainen. Daarna beslis je pas of je lid blijft. Verder durven wij te zeggen dat de contributie laag is als je het met andere sporten in Enter en de nabije omgeving vergelijkt.

Contact

VV Holyoke
At Pultrum
Muldershof 25
7468 GR Enter
E-mail: bestuur@vvholyoke.nl
Website: www.vvholyoke.nl/
Facebook: www.facebook.com/holyoke.enter/
Twitter: twitter.com/vvholyoke

Facebook