Sportakkoord Wierden

Inleiding

In Wierden gaan buurtsportcoaches en de gemeente de komende periode in samenwerking met de (externe) sportformateur en adviseur lokale sport in gesprek met sportaanbieders en partijen die zich inzetten voor een sportief en vitaal Wierden om gezamenlijk tot een lokaal sportakkoord te komen. Wij verenigingen ons om met elkaar vraagstukken en mogelijkheden te bespreken op het gebied van sport & bewegen en te werken aan het sportakkoord Wierden.

Een lokaal sportakkoord is een set afspraken tussen lokale sportaanbieders, maatschappelijke partners, de gemeente en eventueel het bedrijfsleven over de sport in de nabije toekomst. Geen papieren tijger, maar een concreet manifest, ondertekend door betrokken partijen, met een richtinggevend toekomstbeeld en een aantal praktisch uitvoerbare maatregelen/afspraken.

“Iedereen doet mee, dat is ons motto. Een samenleving waarin iedereen op voet van gelijkheid mee kan doen en waarin de mogelijkheden, talenten en eigen regie van onze inwoners centraal staan: een inclusieve samenleving.” 

Lokaal Sportakkoord Wierden

Lokaal Sportakkoord Wierden

Aanvraagformulier projecten

Aanvraagformulier projecten

Vragen

Vragen